Mesaj de Sărbători către colegii din universitate

Dragi colegi,

Pentru că ne apropiem cu paşi repezi de o vacanţă foarte meritată de noi toţi, îmi permit să vă adresez câteva cuvinte personale în ajun de Sărbători.

Vă mulţumesc pentru colegialitate, unitate şi modul absolut academic în care ne-am petrecut cu toţii zilele acestui an.

Vă mulţumesc pentru că aţi înţeles momentele bune şi nu atât de bune prin care trecem şi, mai ales, pentru că aţi înteles că ceea ce încercăm să facem este o consecinţă a acestor vremuri, sper tranzitorii, şi este dorința unor efecte bune, cât mai curând vizibile.

Vă mulţumesc pentru că, dincolo de alegerile personale, opţiuni cotidiene, personalităţi sau orgolii, am dorit cu toţii – şi posibil să fi reuşit – să începem să fim un întreg. Cred că unitatea noastră reprezintă distincţia noastră.

Vă mulţumesc pentru că am onoarea să reprezint, cu îndreptăţită vehemenţă, caracteristică firii şi loialităţii mele, una dintre cele mai elevate, distinse şi elegante comunităţi universitare, deopotrivă cadre didactice şi colegi din administraţie.

Vă doresc Sărbători fericite, multă linişte în zilele de vacanţă şi să avem cu toţii un an 2017 bun, plin de bucurii, numai bucurii.

Meniu